Legvoorbeelden

Je bent hier: Home / Service / Legvoorbeelden

Ter inspiratie of omdat u wilt weten hoe het ‘ook alweer zat’. Onderstaand een overzicht van alle mogelijke legvoorbeelden. Onder de afbeelding kunt u alle mogelijke beschrijvingen downloaden. Heeft u hierna nog vragen? Wij leggen het graag aan u uit!

tuinvisie

TuinVisie

TuinVisie ‘geeft vorm aan je tuin’. Met een ruime collectie trendy tegels bieden zij terrastegels binnen elk budget en voor elke smaak. Ooit begonnen met betontegels hebben zij in de loop der jaren hun assortiment uitgebreid met natuursteen, keramiek en natuurlijk de klassieke gebakken bestrating.

Legvoorbeeld Retrico wildverband
Legvoorbeeld Tremico wildverband
Legvoorbeeld Tambour 10×10, 15×15 en 15×20
Legvoorbeeld Tambour 15×15, 15×20, 20×20 en 20×30

MBI

MBI

MBI heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Daarnaast houden zij rekening met nieuwe trends, maar verliezen zij hun oude toppers ook niet uit het oog. In eigen fabriek wordt er continu verbetering doorgevoerd op hun productlijn. Zij zijn steenmeesters in optima forma.

Legvoorbeeld Wildverband 02
Legvoorbeeld Wildverband 06
Legvoorbeeld Wildverband 07
Legvoorbeeld GeoAlivo

Excluton

Excluton

Bij Excluton hebben ze duurzaamheid hoog in het vaandel. Naast de optimale levensduur van de tegels en stenen, kijken ze ook naar de mogelijkheden voor recycling. Hiervoor hebben zij zelfs een zilveren cradle-to-cradle certificaat ontvangen.

Legvoorbeeld 60-plus wildverband
Legvoorbeeld Abbeystone wildverband
Legvoorbeeld Terras wildverband

schellevis

Schellevis

Schellevis staat voor hoogwaardige betonmaterialen. Architecten gebruiken siertegel ‘Oud Hollands’ graag in hun ontwerpen. De tegels van Schellevis zijn geïnspireerd op de natuur, hebben prachtige kleurnuances én de unieke ‘gaatjes’ in het beton.

Legvoorbeeld Oud Hollands