Verzendvoorwaarden

Je bent hier: Home / Verzendvoorwaarden

Verzendingsvoorwaarden
Wij raden u aan uw materialen in één keer te bestellen. Leveringen uit twee partijen kunnen altijd een kleur- of structuurverschil vertonen. Bij bestratingsmaterialen blijven geringe afwijkingen in kleur en gradering mogelijk. Nadat u bij onze een bestelling hebt geplaatst krijgt u van ons een orderbevestiging. Na akkoordbevinding van deze orderbevestiging zal de order in behandeling worden genomen. De meeste artikelen zijn binnen 4 werkdagen leverbaar. Wij informeren u hier graag over.

Genoemde levertijden zijn op voorwaarde dat bij onze leverancier de materialen voorradig zijn. Wanneer dit niet het geval is kan er vertraging in de uitlevering ontstaan. In dat geval proberen wij u hier zo snel mogelijk van op de hoogte te stellen. Bestellingen worden gelost op de dichtstbijzijnde , voor de vrachtauto, bereikbare plaats. Dit is ter beoordeling van de chauffeur.

Uiteraard kunt u bij ons ook de materialen zelf afhalen. Binnen onze regio kunt u gratis gebruik maken van onze aanhangwagen. Deze dient u binnen 2 uur weer schoon aan ons te retourneren. Voorraadartikelen kunt u onder voorwaarden aan ons retourneren. Wanneer wij producten retour moeten halen worden hier transportkosten voor in rekening gebracht. Bestelartikelen worden door ons niet retour genomen. Sommige materialen worden geleverd op statiegeldpallets. Wanneer u de pallets onbeschadigd binnen 3 maanden inlevert krijgt u het geld retour. U dient hiervoor wel een aankoopbewijs te kunnen overhandigen. Op al onze leveranties zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Onze verzendkosten zijn als volgt :

< 40 km v.a. onze bedrijfslocatie :

• Ordergrootte > € 1000,= , bezorging gratis
• Ordergrootte < € 1000,= , bezorgkosten € 35,=

>40 km v.a. onze bedrijfslocatie :

• Ordergrootte > € 0,- , bezorgkosten € 100,= (exclusief de eilanden)

Verzending per post :

• < 10 kg , verzendkosten € 7,50
• >10 – 30 kg , verzendkosten € 15,=